NHO Service og Handel

Innhold

Ny næring – nye løsninger - Helse- og velferdsbedrifter i Norge (2015)

"Ny næring – nye løsninger - Helse- og velferdsbedrifter i Norge" er en publikasjon gitt ut av NHO i 2015.

Publikasjonen viser hvordan næringslivet er en forutsetning for utvikling av nye, gode tjenester. Utgangspunktet er at Norge står overfor store demografiske endringer som vi ennå ikke har sett de fulle konsekvensene av. Stadig flere eldre vil trenger ulike former for bistand. Samtidig blir vi færre sysselsatte per alderspensjonist. I tillegg er det mange som har behov for bistand for å komme raskt tilbake til arbeid etter sykdom.

Selv om det offentlige utvilsomt utøver et stort ansvar på dette området, utgjør private bedrifter en viktig del av det samlede tilbudet. Etterspørselen etter disse tjenestene vil øke fremover – og åpne nye markedsmuligheter.

Det betyr nye krefter, ny kompetanse og kapasitet og nye fagprofesjoner. Det gir dynamikk for videreutvikling av helse- og velferdstjenester.  NHO representerer et mangfold av bedrifter som leverer løsninger i praktisk talt hele verdikjeden. Mange av dem ble startet ut fra et genuint ønske om å gjøre en forskjell. Du treffer flere av dem i dette heftet.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!