Bok om vikarer

Publisert

Boken "Vikar - Erfaringer fra bemanningsbransjen" er gitt ut av NHO Service i februar 2017 og trykket i 1.500 eksemplarer.

Boken setter fokus på at 80.000 mennesker hvert år får jobb gjennom bemanningsbransjen i Norge. For noen kom vikarjobben som en redning da det så som mørkest ut. Finanskrise, skilsmisse eller annen nedtur. Som vikar fikk de nye muligheter.

- Å fortelle historier er en mulighet til å få folk til å forstå hvilken viktig rolle bemanningsbransjen spiller for norsk arbeidsliv, sier forfatter av boken, Baard Fiksdal, informasjonssjef i NHO Service.

Vi sendte ut en e-post til alle vi kjenner i bransjen og fikk inn forslag til over 150 historier. Vi valgte ut 10 personer og forteller om deres liv. Det viser ulike sider ved det å jobbe som vikar og hvor viktig jobben kan være.

Dette er mennesker fra 19 til 71 år, fra alle kanter av landet, som har en ting til felles. De har i en viktig periode av livet valgt å være vikar. Noen av dem har fortsatt i flere tiår. De har realisert drømmer. De har skapt det livet som de ønsker seg. For de fleste vikarer er frihet og fleksibilitet viktig.

Boka "Vikar" kan du få tilsendt gratis ved å sende oss en epost.

Vi blir veldig glade hvis du du deler hva du mener om boka på Facebook eller i andre sosiale medier.

Boka som pdf her

mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!