- Nå er det vanlige folks tur til å få sparken

- Vi kan ikke kan la våre medarbeidere serveres som sprøstekt valgflesk og få sparken, uten at vi også sparker litt forsiktig fra oss på deres vegne. De trenger oss, og Norge trenger dem, skriver Tobias Finsnes, daglig leder i bemanningsselskapet Vicario AS i Nettavisen.

#205

Tobias Finsnes

Forrige fredag streiket flere fagforeninger i protest mot bemanningsbransjen. De politiske partiene på rød og knallrød

side kappes hemningsløst i sin iver etter å forby utleie av arbeidskraft og overbyr hverandre i hvor omfattende forbud som kan være passende.

Nå som valget nærmer seg, er de like yre som unger i en godtebutikk. Knivene skjerpes og Bjørnar Moxnes står klar ved slaktebenken med et selvgodt flir om munnen. Selv Senterpartiet som tradisjonelt har vært litt mer næringsvennlig enn sine potensielle regjeringspartnere har slukt åtet her, om enn med en forbudsvariant som først og fremst skal ramme byene.

Men hva de som jobber i et bemanningsbyrå synes om å miste jobben, har vi ikke hørt noe som helst om. Når godt betalte heismontører står utenfor Stortinget for å trygge sitt eget monopol og frata andre deres levebrød, er det nesten så man ikke tror sine egne øyne.

Les resten av innlegget her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt