NHO Service og Handel

Innhold

- Helsefarlig å droppe lunsjen

Nyhet, Drift og Service, Kantine

Publisert

De som jobber gjennom lunsjen og hopper over pauser er opptil sju ganger mer utsatt for både fysisk og psykisk utmattelse, viser ny forskning.

Professor i psykologi ved Høgskolen i Innlandet Leif Rydstedt har forsket på arbeids- og pausevanene våre. Man skulle kanskje tro alle arbeidsgivere ville satt pris på ansatte som droppet lunsjen, men Rydstedt kan slå fast at det er helseskadelig å være så «effektiv».

-Det ligger en enorm gevinst i det å klare å koble av i løpet av arbeidsdagen, sier forskeren til NRK. Mer om forskningen.

NRK har mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt