Fullfører oppkjøpet av Fazer Food Services

Publisert

matbilde

Compass Group PLC har fullført oppkjøpet av Fazer Food Services fra Fazer Group. Oppkjøpet ble kunngjort 11. juni 2019 og godkjent av EU-kommisjonen 29. januar 2020.

Oppkjøpet av Fazer Food Services er en del av Compass Groups strategi for å fokusere på mat som kjernevirksomhet. Nesten 90 prosent av omsetningen til Compass kommer fra måltidstjenester, og oppkjøpet passer derfor svært godt inn i selskapets planer om å fortsette å investere i måltidstjenester i regionen.

Compass Group, som har hovedkvarter i Storbritannia og virksomhet i rundt 45 land, er verdensledende innen måltidstjenester. Selskapet har 600 000 medarbeidere over hele verden og serverer mer enn 5,5 milliarder måltider hvert år. Selskapet driver virksomhet i Finland, Sverige, Norge, Danmark og Estland, innenfor sektorer som næring og industri, utdanning, helse, eldreomsorg og forsvar.

Mer her

Mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!