Fortsatte å servere mat til barn – det har hun ikke angret på

Publisert

#205

Foto: ColourBox.com.

Gründer Camilla Inni Holm Wembstad i Asker ser ut til å komme seg gjennom koronakrisen ved å servere mat til barn.

Cateringselskapet måtte stenge ned i mars og april, men startet opp igjen 22. april.

- Da barnehager og skoler åpnet igjen, var vi heldige; rundt 80 prosent av våre barnehager og skoler var med igjen. Mesteparten av vår kundebase var dermed på plass. Vi tok da inn alle ansatte på 60 prosent, sier gründeren til Budstikka.

Bransjedirektør Jorulf Brøvig Silde i NHO Service og Handel, forklarer om stor variasjon i markedet.

- De som er mest negativt berørt, er selskaper som har levert ulike mat-tjenester til folk på arbeidsplasser der mange nå har hjemmekontor. Spesielt selskaper som har levert mat til seminarer, møter og andre eventer på «hjemmekontor-arbeidsplasser», har hatt stort bortfall av inntekter. Men alle har jo ikke hjemmekontor – det er bedrifter og institusjoner der dette ikke er mulig. Det å levere mat til barnehager vil da være mer gunstig, sier Jar-mannen Silde til Budstikka.

Mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt