Compass Group vant milliardkontrakt på Ulven

Nyhet, Drift og Service, Kantine

Publisert

COO Stig A. Kristiansen fra Compass Group og utleiesjef Kenneth Olsen i Construction City inngår avtale (Foto: Sten Eriksen / Mad Communication).

Vårt medlem Compass Group får ansvar for måltids- og servicetjenester på byggebransjens viktigste arena, Construction City på Ulven i Oslo, en kontrakt verdt en milliard kroner.

#205

Construction City blir en liten by på Ulven med det meste av servicetjenester. Alt styres fra en egen «barception», og personen som kontrollerer og administrerer alt vil få tittelen «Head of House».

Construction City Eiendom og Compass Group Norge har inngått avtale som betyr at Compass Group skal drifte måltids- og servicetjenester, når bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen samles på Ulven i 2025. Avtalen har en verdi på over 1 milliard kroner over 10 år.

Construction City blir Norges fremste næringsklynge for bygg, anlegg og næringseiendom. Compass Group står i spissen for å gjøre dette til Norges mest dynamiske samling av arbeidsplasser for en stor og viktig bransje.

Fremtidens råeste arbeidsplass

- Vi er veldig glade for å få Compass Group til oss – både som serviceleverandør og leietaker. De er en velrenommert aktør innen servicetjenester, og planlegger noen svært spennende løsninger som leietakerne vil få stor glede av. Compass Groups konsepter blir helt sentrale for opplevelsen av bygget – med variasjon og valgmuligheter fra morgen til kveld, sier Kenneth Olsen, utleiesjef i Construction City.

Tanken er at Construction City skal være et eget levende samfunn – en liten by på Ulven hvor vi finner det meste av servicetjenester. Alt styres fra en egen «barception», og personen som kontrollerer og administrerer alt vil få tittelen «Head of House».

- På Ulven skal vi bygge fremtidens arbeidsplass. Gjennom innovasjon og bærekraftige løsninger skapes work-life balance. Vi skal gi liv og energi til bygget. Det skal være en glede å komme på jobb, og helst skal du dra hjem med like mye energi som da du kom, sier COO Stig A. Kristiansen i Compass Group Norge.

En milepæl

Kontrakten markerer en ny milepæl for Compass Group Norge. For selskapet er dette starten på den nye reisen mot å utvikle fremtidens hybride arbeidsplass. Sammen med Construction City bygges arbeidsplassen som en destinasjon, med innovative facility management-tjenester som toppes av matopplevelser som overrasker og begeistrer.

- Vi vant fordi vi er sultne og preges av godt samhold og en sterk lagånd – «vi kan» er en av våre kjerneverdier. Det betyr også at vi kommer til å flytte hovedkontoret fra Asker til Ulven. Samtidig skal vi fortsatt være et Asker-basert selskap. Vekststrategien vår gjør at vi trenger større plass. Derfor flytter vi inn i vårt nye hovedkontor på Ulven. Våre nåværende lokaler vil bli et viktig kontor med sentrale funksjoner, sier Kristiansen.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt