Over 460 kantiner er med i ny kantinekonkurranse

Publisert

Over 460 kantiner er påmeldt i konkurransen «NM sunn mat i kantina», noe som vil si at om lag 150.000 gjester vil kunne nyte godt av en kantine med ekstra søkelys på sunn mat.

Konkurransens vinnere lanseres på eget arrangement på UMAMI messen på Lillestrøm i februar 2023. Bak konkurransen står Opplysningskontoret for frukt og grønt, Sjømat Norge, Baker og konditorbransjens landsforening og Norges Frukt og Grønnsaksgrosisters Forbund.

Konkurransen NM Sunn mat i kantina skal inspirere og bidra til at det blir lettere for folk å velge sunnere mat når de i kantina. Konkurransen er for de som driver kantinevirksomhet og her kan både kantinekjeder og enkeltstående kantiner være med.

I konkurransen gjelder det å tilby en kombinasjon av varegruppene grove kornprodukter, sjømat og frukt/grønt skal inngå i kantinetilbudet i løpet av konkurranseperioden. Konkurransen skal bidra til å fremme innovative og smaksrike retter med sunne matvarer som vi alle kan spise #MerAv, slik at kantinegjestene blir fristet til å ta sunnere valg.

PÅMELDINGEN TIL KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?