Utviklet "Lunsj på Døra" - en digitalisert kantine

Publisert

Conluo`s hadde levert 30.000 lunsjporsjoner med barnehagemat hver måned og ville prøve seg i bedriftsmarkedet. Foto: Jonas Ingstad

Vårt medlem Conluo ble inspirert undre pandemien og utviklet konseptet "Lunsj på Døra" som nå er blitt til 3.500 porsjoner i måneden i Oslo/Akershus og Østfold og en omsetning på tre millioner kroner.

Gründer Trond Kjetil Fredstad forteller at Conluo`s «Lunsj på døra» er utviklet av Østfolds største cateringselskap i samarbeid med en gjeng dyktige IT-folk med erfaring fra oppbyggingen av Vipps. Conluo`s har levert 30.000 lunsjporsjoner med barnehagemat hver måned og ville prøve seg i bedriftsmarkedet. Produktet er saftige blingser, salater, norsk og eksotisk, varm mat, bagetter m.m. ferdig tilberedt og kjørt rett ut til bedrifter til lunsj hver dag.

- Ansatte i bedriftene, som får dette, betaler selv via Lunsj på døra-appen, eventuelt deler av prisen og arbeidsgiver betaler resten. Eller som noen også gjør: Arbeidsgiver betaler alt. Bestillingen styres via en app. Du kan avbestille eller bestille morgendagens lunsj eller for flere uker framover med et tastetrykk. Menyen er synlig for 1-2 uker framover i tid i appen og det er varianter for vegetarianere og halal i tillegg til standardvalget. Hvis ingen av disse passer kan man alltids velge dagens bagett eller salat, forteller Trond Kjetil Fredstad.

Maten produseres hver morgen i Råde og på Bryn i Oslo.

Fakta om Conluo:

Conluo er et FM-selskap som dekker Østfold, Oslo, Akershus og Drammensområdet med servicetjenester som mat, renhold, vaktmester mm. Stiftet i 2009 og har nå 250 ansatte og 120 millioner kroner i omsetning pr år.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt