Vinnere av NM Sunn mat i kantina

Publisert

Statssekretær Ole Henrik Krat Bjørkholt t.v, represtentanter for første, andre og tredjeplass, og juryen t.h.

Våre medlem Stålgården og FB38 i 4service-kjeden og ISS Facility Services er hedret med priser etter at 460 kantiner har konkurrert i NM Sunn mat i kantina.

Vinnerne ble premiert under #MerAv-konferansen på UMAMI-messen på Lillestrøm 16. februar 2023. Statssekretær Ole Henrik Krat Bjørkholt fra Helse- og omsorgsdepartementet delte ut prisene.

Stålgården i Trondheim stakk av med 1.plassen, tett etterfulgt av FB38 som er en del av konseptet Søtt+Salt i Bergen. Både Stålgården og FB38 er en del av 4service-kjeden. 3.plassen gikk til Alimento studentkantine som er lokalisert sammen med Universitetet i Sørøst-Norge ved Campus Vestfold.

Laila Halvorsen, kantineleder på Stålgården forteller at de er veldig stolt av å vinne. På spørsmål om hva de syns om dette om #MerAv svarer hun at det bare har vært artig og positivt.

– Dette var jo ferdig i november men vi har jo bare fortsatt. Vi var kanskje litt skeptiske i starten, men etter hvert ble det rutine. Vi har funnet ny inspirasjon og nye retter, vi har brukt fisk og sjømat på helt nye måter vi ikke har tenkt på før. Jeg vil absolutt anbefale andre å være med på konkurransen.

Årets kjedepris til ISS Facility Services

Juryen lot seg imponere av ISS Facility Service sitt engasjement inn i konkurransen og valgte derfor å dele ut en ekstra pris.

- ISS inviterte alle kantinelederne til et webinar i starten av konkurransen og sendte plakater med konkurransens profileringsmateriell til alle kantinene som ble brukt i serveringsområdene. Vi kan vel trygt si at ISS har bidratt til å synliggjøre konkurransen og til at svært mange kantinegjester har fått servert gode, næringsrike måltider, sier Bogstrand Sagen som forteller at ISS lagde en egen meny for konkurranseperioden med ekstra fokus på #MerAv råvarene.

Mer om saken her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?