Fra høsten 2018 er det mulig å ta fagbrev på jobb

Publisert

eiendomsdrift

Foto: Coor.

Vår medlemsbedrift Coor Norge er godt eksempel på bedrifter som legger til rette for å ta fagbrev på jobb.

Fagbrev på jobb er en ny ordning der personer som er i lønnet arbeid kan bli realkompetansevurdert, få opplæring på arbeidsplassen og ta fagbrev på grunnlag av dette. Den nye ordning ble godkjent av Stortinget i vår og målet er å gjøre det lettere for voksne med litt arbeidserfaring å formalisere kompetansen sin uten å måtte miste lønnen.

Coor Norge innfører nå ordningen og åpner for å ta fagbrev som byggdrifter eller institusjonskokk samtidig som man står i jobb.

Coor Norge har et Centres of Excellence for mat og for eiendom som leder dette prosjektet. Med fagbrev i lommen stiller man sterkere på fremtidens arbeidsmarked fordi krav til formell kompetanse er økende både fra kunder og myndigheter. Samtidig blir man enda tryggere i rollen sin og får ny, oppdatert kompetanse.

Mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!