NHO Service og Handel

Innhold

Sodexo skal ta seg av Jotun nye prestisjebygg

Bygg

Jotuns nye bygg i Sandefjord får avanserte nye FM-tjenester.

40.000 kvm, kaffebar, teknisk drift av bygg, konferansesenter og administrativ støttefunksjon. Totalt 20 Sodexo-ansatte skal ta seg av avanserte FM-tjenester i Jotuns nye prestisjebygg i Sandefjord.

#205

Inngår avtale: Stein Petter Lunde (tv) vice president Scandinavia i Jotun og adm.dir i Sodexo, Thomas Havnegjerde.

Vår medlemsbedrift Sodexo har blitt tildelt kontrakt om drift av FM-tjenester i Jotuns nye hovedkontor og FoU-senter på Gimle i Sandefjord og ytterligere et kontor på Vindal i samme by. Kontrakten omfatter drift av to personalrestauranter, renhold og andre funksjoner. Jotun har tidligere driftet servicetjenestene selv, men i forbindelse med innflytting i nytt bygg ønsker de å optimalisere, profesjonalisere og øke fleksibiliteten på fellesfunksjonene.

- Vi innfører nye digitale løsninger for effektivt renhold, et nytt matkonsept med fokus på helse og bærekraft og en IT-løsning for håndtering av alle tjenestene. Vi ser fram til et godt samarbeid med Jotun i årene som kommer», sier Thomas Havnegjerde, administrerende direktør i Sodexo.

Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!