Lanserer minipakke for bærekraftstrategi for drift- og service

pwc

PwC tilbyr små og mellomstore medlemsbedrifter prosessbistand for å utforme sin egen bærekraftstrategi.

PwC har i samarbeid med NHO SH og våre bedrifter utviklet bærekraftveiledere for renholdsbransjen, servering og kantinebransjen og for skadesaneringsbransjen somble lansert 26. Februar 2021. I forlengelse av dette vil PwC tilby små og mellomstore bedrifter en kostnadseffektiv minipakke der den enkelte bedrift kun belastes for 10 timers konsulentbruk.

Med utgangspunkt i vesentlige bærekraftstema fra de ulike bransjeveilederne, definerer PwC sammen med virksomheten strategiske fokusområder for bærekraft. Fokusområdene skal støtte opp under forretningsmålene og initiativer for bærekraft, slik at de gjensidig forsterker hverandre.

  1. Gjennomgang av virksomhetens dokumentasjon og planer
  2. Workshop for å definere strategiske fokusområder for bærekraft og ambisjoner
  3. Oppsummering som peker videre mot mål og tiltak.

Se minipakken (krever innlogging)

Bærekraft i din forretningsmodell

-Hvordan bedrifter framover kobler bærekraft sammen med forretningsmodellen, strategisk, operativt i daglig drift og i sine kunderelasjoner, vil definere morgendagens vinnere og tapere. Vi vil bidra til at også små og mellomstore bedrifter kan bli bærekraftsvinnere, sier Karl Johan Ingvaldsen, Direktør for bærekraft i PwC.

Bransjedirektør Drift og Service, Jorulf Brøvig Silde i NHO Service og Handel, er svært godt fornøyd med å ha fått dette samarbeidet på plass til beste for medlemsbedriftene.
- Drift og servicebedriftene er allerede langt framme når det gjelder å innarbeide miljø og ressurseffektivitet i sin drift og forretningsstrategi. Vi finner her også bedrifter som har sosial bærekraft inkorporert i sin driftsmodell og er noen av de beste inkluderings- og integreringsmotorene i Norge. Gjennom samarbeidet med PwC gir vi medlemsbedriftene våre en mulighet til å systematisere det de allerede er gode på og løfte seg enda noen hakk som leverandør og som arbeidsplass.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt