Norges Varemesse bytter navn til NOVA Spektrum

Nyhet, Drift og Service

Publisert

Norges Varmesse, nå NOVA Spektrum, feiret 100 års jubileum sist uke med bla fra venstre: Anne Lindmo (konferansier for kvelden), Ivar Horneland Kristensen (administrerende direktør i Virke), Ole Erik Almlid (administrerende direktør i NHO) og Gunn Helen Hagen (administrerende direktør i NOVA Spektrum).

Vårt medlem Norges Varemesse bytter navn til NOVA Spektrum. Det nye navnet gjenspeiler at messesenteret tilbyr et bredt spekter av tjenester, opplevelser og møteplasser utover messene.

Stiftelsen Norges Varemesse eier og driver NOVA Spektrum i Lillestrøm og Oslo Spektrum i Oslo. Stiftelsen beholder sitt navn, men messesenteret i Lillestrøm heter nå NOVA Spektrum.

– Vårt gamle navn dekker ikke bredden i våre tilbud. Messer er en kjempeviktig del av oss, men vi tilbyr også et bredt spekter av andre møteplasser og tjenester, sier Gunn Helen Hagen, administrerende direktør i NOVA Spektrum.
– Dette skal vi gjøre enda mer av i fremtiden. Det handler om både store og små arrangementer, mat, overnatting, kultur og ulike opplevelser. Nå har vi et navn som gjenspeiler den utviklingen vi er i, og som dekker bredden i våre tilbud.

Nova betyr lysende stjerne, mens spektrum betyr variasjonsbredde.

Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt