Sammen for å skape attraktive arbeidsplassopplevelser

bygg

Vårt medlem Sodexo har blitt tildelt kontrakt på drift av FM-tjenester for DNB i Bjørvika og 119 andre lokasjoner i Norge. Foto: DNB.

DNB og Sodexo har signert en avtale om kantine-, renholds- og vaktmestertjenester for de neste 5 årene. Samarbeid, innovasjon og bærekraft er tre av fem satsingsområder i en av Norges største FM-kontrakter. DNB som kunde har valgt målstyring i stedet for detaljstyring som bærende prinsipp for samarbeidet.

- I denne prosessen har vi sett etter en partner som vi kan jobbe tettere sammen med for å skape fremtidens arbeidsplassopplevelse, sier Ine Ljosland Strand, Divisjonsdirektør Technology & Services - Digital Enablement & Workspace.

- Det er mange som kan levere gode tjenester innen mat, renhold og vaktmesteroppgaver, og en fornuftig kostnadsstruktur må naturligvis alltid jobbes frem. Disse to områdene har Sodexo levert på de årene vi har samarbeidet på DNBs hovedkontor i Bjørvika. Det er imidlertid utfallet av tjenestene som skal være vårt fokus som kunde, og det handler om å skape attraktive arbeidsplasser for våre nåværende og fremtidige medarbeidere. Derfor har vi høyere ambisjoner med dette partnerskapet enn selve tjenestene, og har sammen med Sodexo satt samarbeid, bærekraft og innovasjon høyt på agendaen påpeker Strand.

Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt