Recover satset på HMS-uke. - Du skal komme hjem like frisk som da du dro på jobb

Publisert

Fra venstre: Fra iSekk (avfallsleverandør) Eivind Smits og Brynjar Hopen. Videre fra Recover: HMS og Kvalitetsleder Marianne Mikkelsen, Regionsdirektør Tore Østeng, Prosjektleder Øystein Johnsen Avdelingsleder Thomas Grime.

Vårt medlem Recover AS er en av de første i skadesaneringsbransjen som har gjennomført en HMS-uke med samlinger hver dag. Tema for uken var nullvisjon for skader.

- Dette var en god anledning til å samle ansatte etter lang tid hvor vi ikke har hatt mulighet til og møtes på grunn av Covod-19, forteller Marianne Mikkelsen, Kvalitets- og HMS-leder i Recover.

Fra venstre: Områdeleder Anders Theil Kristiansen, Avdelingsleder Tor-Egil Fredriksen, Regionsdirektør Tor Peter Barfod. Alle er fra Recover.

- HMS i hverdagen er det viktigste vi arbeider med. Alle ansatte skal komme like friske hjem fra arbeid som når de reiste på arbeid, sier Marianne Mikkelsen. HMS-uken involverte alle ansatte på allmøter og hovedtema var ”Nullvisjon for skader”. Det ble også utarbeidet er nytt kurs rundt nullvisjon for skader.

Aktiviteter som ble gjennomført:
  • Besøk av leverandører med fokus på personlig verneutstyr.
  • Recover hadde med seg flere kunder ut på prosjektbefaringer hvor HMS var fokus område, og det ble tatt godt i mot fra våre kunder at vi ba dem med ut for å se hvordan vi arbeider med HMS i hverdagen.
  • Recover gjennomførte også webinar for kontoransatte som tok for seg ergonomi på dataarbeidsplassen.
  • Sikker kjøring og vedlikehold av bil var også et av temaene, og bedriften markerte refleksens dag 21 oktober. Alle ansatte fikk utdelt refleks.
  • Vernerunder på avdelinger og prosjekt ble gjennomført, og ledere var ute på prosjekt befaringer igjennom hele HMS uken, og dette ble tatt godt imot fra de ansatte.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt