Hotell bruker hund mot veggdyr

Publisert

#205

Veggedyr var nærmest utryddet i Norge i flere år. Nå er problemet økende (Foto: ANTICIMEX).

Tønsberghotellene undersøker om de har veggdyr, melder NRK Vestfold og Tønsberg Blad i dag. Spesialtrente hunder brukes for å finne veggdyr i hotellrom. NHO Service organiserer bransjen som hjelper til med å fjerne veggdyr.

 Quality Hotel Tønsberg er ett av flere i byen som har tatt i bruk hunder for å forebygge og begrense problemer med disse skadedyrene, skriver Tønsbergs Blad.

De ansatte er kurset av et skadedyrselskap, og sjekker blant annet under senger og langs lister, melder NRK.
- Økt reisevirksomhet og motstandsdyktighet mot insektmidler er hovedårsakene til at veggedyr nå er på sterk fremmarsj i hele verden, sier skadedyrtekniker Erik Thomas Gjølme (bildet)  i en pressemelding fra Anticimex, landets største skadedyrfirma.

Alle som jobber i overnattingsbransjen bør ta et veggedyrkurs for å øke kunnskapen. Da kan man oppdage veggedyrene tidlig slik at man begrenser det økonomiske tapet. Anticimex tilbyr gratis kurs.
Finn kurs her

 Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!