Her får konferansieren «makeover» før NFVBs landskonferanse

Nyhet, Frisør og velvære

Publisert

#205

SKEPTISK: Her er konferansieren, Jon Morten Melhus, i frisørstolen før frisøren fikk orden på håret hans.

Som seg hør og bør må man være ordentlig stelt på håret før en konferansierjobb for Norske frisør- og velværebedrifter (NFVB). Derfor fikk Jon Morten Melhus, som er foredragsholder, rådgiver og forfatter, en ordentlig «makeover» før han går på scenen lørdag i Trondheim.

- Jeg er i tvil om dette holder, sier Melhus og peker på hår sitt og klærne sine.

- Derfor har jeg funnet noen som sannsynligvis har noen forslag til både klær og hår, legger han til.

Det var Eirik Thorsen, eier av Adam og Eva Grensen, som tok på seg oppdraget med å gjøre både hår og øyenbrynene til Melhus klar for festhelgen i Trondheim. For å gå konferansieren stelt fra topp til tå, fikk han også med seg Margrethe Gilboe, stylist og partner i Pudder Agency.

- Jeg må si at jeg gru-gleder meg litt, men jeg håper dette blir inspirerende og at det i hvert fall blir bedre enn det jeg har på meg nå, sier Melhus.

- Ja, litt skummelt er det jo å legge dette i andres hender, men det viktigste for meg er at din personlighet kommer fram i stylingen, sier Gilboe.

NFVBs landskonferanse 2018 har nesten 100 påmeldte frisøbedriftseiere og -ledere, og tema er begeistring, noe man trygt kan si Melhus passer inn under. Han har nemlig skrevet bøker om humor, begeistring, lønnsomhet og ledelse, samt holdt utallige foredrag om begeistring for ledere og medarbeidere.

Les mer om programmet her

Resultatet av Melhus` make over vil bli vist under landskonferansen.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!