NFVB med sin første hudpleiekonferanse: - Viktig at de løfter bransjen til neste nivå

Nyhet, Frisør og velvære

Publisert

#205

DELTAKERE: Marianne Bruu Ottesen (fra venstre), Susana Lopez og Tone Lise Forbergskog roser NFVBs hudpleiekonferanse.

Både arrangøren og deltakere var fornøyd etter at Norske frisør- og velværebedrifter (NFVB) sparket i gang sin første hudpleiekonferanse.

- Vi er med på hudpleiekonferansen fordi vi ønsker å vite hva som rører seg i bransjen generelt, og jeg ønsker å vite hvordan man kan få hudpleiebransjen sertifisert. Netthandel er noe jeg også interesserer meg for, da det er noe vi vet det blir mer og mer av, sier Susana Lopez fra Deluxe Spa Clinic AS.

Profesjonalisere bransjen

Hun var en av mange som hadde satt av første dag i høstferien til NFVBs hudpleiekonferanse. Tematikk som ble tatt opp var blant annet GDPR, netthandel og profesjonell hudpleie vs. medisinsk hudpleie.

- Det er uten tvil bra å støtte opp og sørge for at vi hele tiden jobber for at bransjen skal bli mer profesjonell. Derfor er det utrolig viktig det arbeidet NFVB gjør med å profesjonalisere bransjen og løfte den til neste nivå, sier Tone Lise Forbergskog fra Tone Lise Akademiet AS.

Vil ha flere hudpleiekonferanser

Prosjektleder hudpleiekonferansen og konsulent for hud og velvære i NFVB , Adrienne Hughes, håper at dette arrangementet er kommet for å bli.

#005

Adrienne Hughes

- Vi har hatt en veldig bra dag. Alle deltakerne var veldig fornøyde med programmet, og vi hadde mange interessante temaer som de i salongene snakker om, sier Hughes.

- Jeg håper dette bare er den første av mange hudpleiekonferanser, legger hun til.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!