Karam Abdelhadi hedres som Årets Talsperson 2023

Publisert

Glad prisvinner

Karam Abdelhadi gratuleres av avtroppende styreleder i NHO SH Kathinka Friis-Møller. Foto: NHO SH

- Å bli åretstalsperson 2023: Dette er sterkt, sa Karam Abdelhadi med tårer i øynene under prisutdeling i regi av NHO Service og Handel i Oslo torsdag kveld.

- Jeg opplever dette som en stor ære, sier Karam Abdelhadi en flykning til Norge for 14 år siden, som driver frisørsalong på Holmlia i Oslo.

- Som vinner vil jeg gratulerer alle frisørene og frisørbransjen med dennne prisen. Dette var den beste 40-årspresangen jeg kunne fått og den beste gaven jeg kan gi videre til bransjen. Jeg vil takke NHO, NHO Service og Handel og NFVB for denne muligheten og lover å fortsette arbeidet for å løfte frisørfaget i Norge til den status som faget fortjener, sier Karam Abdelhadi.

Adm. dir. i NHO Service og Handel, Anne Cecilie Kaltenborn, sier det slik:
– Juryen hedrer Abdelhadi for hans formidlingsevne og solide medieopptredener etter at han tidligere i år ble Norges første verdensmester i frisering i Paris.

Kjærlighet til fag og nærmiljø

Juryen løftet frem Abdelhadis enestående evne til å skape begeistring for yrket, både gjennom sin profesjonalitet og sin tilnærming til media.

– Abdelhadi, gründer og daglig leder for den populære salongen Idol, The Lord of Hair på Holmlia i Oslo, har imponert bransjen og allmennheten med sin dedikasjon til sitt fag og sitt nærmiljø. Han har demonstrert en unik evne til å kombinere begeistring for sitt yrke med nøkternhet og profesjonalitet i sin tilnærming til media, uansett om det er på TV, radio, sosiale medier, aviser eller podcast, uttalte juryen.

Juryen uttaler videre;
– I den krevende og konfliktfylte tiden vi står i, har Karam Abdelhadis sterke historie stor aktualitet. Hans eksempel viser verdien av hva man kan skape i arbeidslivet, som fagperson og arbeidsgiver, gjennom å jobbe målrettet slik han har gjort.

Les også: Verdens beste frisør: - Jeg har hatt en drøm om å vise verden hva jeg er kapabel til
Mer om prisen

Glad prisvinner

- Som vinner vil jeg gratulerer alle frisørene og frisørbransjen med dennne prisen. Dette var den beste 40-årspresangen jeg kunne fått, sier Karam Abdelhadi. Til venstre er sermonimester Arne Hjeltnes. Foto: NHO SH

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt