NHO Service og Handel

Innhold

Statsråden roser dagligvarebransjen

Nyhet, Handel

Publisert

#205

SUNT ALTERNATIV: Eldre- og folkehelseminister, Åse Michaelsen (til venstre), fikk fylle opp sunt påskeegg da hun fredag besøkte Rema 1000. Her er hun sammen med May Britt Østby, regiondirektør i Rema 1000.

Eldre- og folkehelseminister, Åse Michaelsen (Frp), er godt fornøyd med frukt- og grøntsatsningen til dagligvarekjedene.

Fredag tok Michaelsen turen til Rema 1000 i Parkveien i Oslo for å meddele sin begeistring for at dagligvarebransjen nå satser på "priskrig" på noe langt mer sunnere enn det tradisjonelle påskegodteriet, nemlig plukk og miks av frukt og grønnsaker. 

#205

Åse Michaelsen

- Jeg syns det er et fantastisk initiativ fra næringen som har satt i gang en "sunnhetskrig". Å lage et slikt tilbud i alle butikker, viser at næringen står sammen for det sunne alternativet, sier Michaelsen. 

- Det er veldig stas å få ros fra statsråden. Dette motiverer oss til nytt engasjement og ny giv, sier May Britt Østby, regiondirektør i Rema 1000. 

#205

Administrerende direktør i NHO Service og Handel, Anne-Cecilie Kaltenborn, og eldre- og folkehelseminister, Åse Michaelsen.

Statsrådens engasjement høster også ros fra administrerende direktør i NHO Service og Handel, Anne-Cecilie Kaltenborn. 

- Michaelsen virker veldig engasjert i spørsmål knyttet til helse, livsstil og forebygging. Det er et lykkelig eksteskap å være opptatt av det og hva dagligvarebransjen betyr for folks matvaner, sier Kaltenborn. 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!