Slik får du bedre samvittighet hos Rema 1000

Publisert

høne med egg

Foto: ColourBox.com.

Over 600 Rema-butikker over hele landet skal selge Prior-egg fra 100 eggprodusenter. Samtlige satser på frittgående høner, bedre dyrevelferd og god samvittighet hos kundene.

-Rema 1000 og Nortura har inngått en ny eggavtale som skal bidra til videreutvikling av dyrevelferden i årene som kommer, sier kategoridirektør Ole Førre Skogstø i REMA 1000 i en pressemelding.

– Egg er en viktig varegruppe for kundene våre. Stadig flere er opptatt av et sunt kosthold og bærekraftig landbruk. Vi anser Prior som et ledende fagmiljø på egg og ser fram til å samarbeide om å styrke produktkategorien videre, sier Skogstø. Rema 1000 har satset på egg fra frittgående høner siden 2012. Nå skal satsingen vidreutvikles.

5 gode grunner til å velge egg fra burfri høns:
  • Hønene har plass til å bevege seg fritt.
  • Kjøper du egg fra burfrie høns, bidrar du også for dyrevelferden.
  • Frittgående høner har muligheten til å lete etter fôr i strøet og vagle seg i høyden.
  • .De har frihet til normal bevegelse og muligheten til å få dekket aktivitetsbehovet sitt.
  • Du kan spise frokost med god samvittighet!

Flere forbrukerstudier viser at nordmenn er genuint opptatt av dyrevelferd. Og det er bred faglig enighet om at dyrevelferden er best i godt drevet løsdrift. 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!