NHO Service og Handel

Innhold

Sprell er nominert til å bli Entrepreneur Of The Year

Nyhet, Handel

Publisert

Alexander Arnesen driver Sprell sammen med sin ektefelle Hege Arnesen.

Vårt medlem, leketøysbutikk-kjeden Sprell, er nominert til å bli Entrepreneur Of The Year. Utdelingen skjer tirsdag 23. mars.

Om Sprell
  • Kjeden har 13 butikker på Østlandet, Trondheim, Ålesund og Bergen.
  • Kjedens driftsinntekter i 2019 var på 157 millioner kroner, overskudd før skatt på 5,4 millioner.
  • I 2020 var omsetningen på 157 millioner. 
    Se Sprells nettsted her og Instagram

EY Entrepreneur Of The Year (EOY) er verdens største vekstskaperprogram med kåringer i over 60 land. Prisen hedrer fremgangsrike entreprenører som stimulerer til økonomisk vekst over hele verden.
Se mer her

Gründer Hege Arnesen driver Sprell sammen med sin mann Alexander. Nå er de nominert til prisen Entrepreneur of the Year.

– Vi er jo veldig stolte over nominasjonen. Det er hyggelig at det vi har gjort blir lagt merke til, sier Hege og Alexander til Budstikka.

#205

Hege Arnesen startet opp kjeden som nå har vokst til 13 butikker.

Sprell-gründerne konkurrerer med ledere fra 12 norske virksomheter i en direktesendt digital finale 23. mars der statsminister Erna Solberg deltar.

Lekejakt startet eventyret

Lekeselskapets Sprells start var i 1996 da paret bodde i Stockholm, og Hege Arnesen var på jakt etter en leke til deres datter Suzanne. – Jeg fant kun plastleker av dårlig kvalitet. Da tenkte jeg at dette måtte vi gjøre noe med, sier Arnesen. Det ble ikke med tanken. Tilbake i Oslo tok det ikke lang tid før den første Sprell-butikken ble etablert i et lite lokale «med knirk i gulvet» på Majorstua. Neste butikk ble på Sandvika Storsenter som åpnet dørene i 2002.

Budstikka har mer om saken her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt