Ønsker like spilleregler i dagligvarebransjen

Publisert

Karl Munthe-Kaas (til høyre), konsernsjef i Oda, og Kårstein Eidem Løvaas, myndighetskontakt i Reitan Retail, la mandag frem forslag til forskrift mot usaklig prisdiskriminering i dagligvaremarkedene. (Foto: Øyvind Breivik / Reitan Retail).

Reitan Retail og Oda har i dag lagt frem forslag til forskrift mot prisdiskriminering. Målet er å legge til rette for flere aktører, bedre utvalg og priser på norske dagligvarer.

Stortinget ba i vår regjeringen om å utarbeide en forskrift som skal bedre konkurransen i det norske dagligvaremarkedet. Forslaget fra Oda og Reitan Retail er et innspill til denne prosessen.

- Forslaget vårt har som mål å sikre lik markedsadgang og konkurranse i dagligvaremarkedene, både på leverandør- og kjedenivå. Vi mener forskriften vil bidra til å fjerne etableringshindre i markedet og dempe prisveksten for forbrukerne, uttaler Kårstein Løvaas, myndighetskontakt i Reitan Retail.

Les hele pressemeldingen her.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!