Åpner Europas største klokkebutikk

Publisert

Aleksander Bjerke Opsahl (Salgsdirektør, Urmaker Bjerke), Annette Lund (CEO Promenaden Managment) & Joakim Bjerke (Administrasjonsdirektør, Urmaker Bjerke). Foto: FOTO: Knut Neerland/Magent fotografer

Vårt medlem Urmaker Bjerke åpner gigantbutikk for luksusklokker i Oslo. – Her er det snakk om 2700 m2 butikk. Det er virkelig stort innen ur, sier vår bransjedirektør for handel.

I Finansavisen denne uken kunne du lese om Urmaker Bjerke som storsatser med ny butikk i Egerkvartalet i Oslo.

- Jeg er imponert, både over butikkstørrelsen og over bedriftens vilje til å satse. Det er skikkelig gledelig å se. Gratulerer med ny butikk, sier bransjedirektør for handel i NHO Service og Handel, Linda Vist.

– Vi har sett i nabolandene våre at dersom man ikke er med og satser, så kommer de store kjedebutikkene inn og tar markedsandeler. Vi har vært her i 100 år og skal være med i 100 til, og da må det investeres, sier Joachim Bjerke i saken.

Les den her.

kvinne

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!