Clas Ohlson satser mer på reservedeler

Publisert

Henrik Alfredsson er Product Quality & Spare Parts Manager hos vårt medlem Clas Ohlson. Foto: Clas Ohlson

Fra midten av november 2023 vil reservedeler være tilgjengelige i alle Clas Ohlson butikker i Norden.

Kaffekolbe er en populær reservedel.

- Vi har et bredt utvalg av reservedeler i vår nettbutikk. For å øke tilgjengeligheten ytterligere selger vi nå de mest populære produktene i alle våre butikker, sier Henrik Alfredsson, Product Quality & Spare Parts Manager hos vårt medlem Clas Ohlson.

I fjor startet man å selge reservedeler i noen av Clas Ohlson-butikkene, men takket være økende etterspørsel vil dette nå bli tilgjengelige i alle butikker i Norge, Sverige og Finland.

- En kunde trenger ofte en reservedel raskt. Ved å tilby reservedeler også gjennom vårt butikknettverk kan kundene få reservedelene så snart behovet oppstår. Derfor har vi også sørget for at reservedelene er tilgjengelige i butikken. Vi har også valgt reservedeler som kan være nødvendig å få litt raskere som for eksempel strømadaptere og ekstra kolber til kaffetraktere, sier Henrik Alfredsson.

– Etterspørselen etter reservedeler avhenger ofte av sesong. Om sommeren er reservedeler til solcellelamper populært, om vinteren er for eksempel deler til snøleker populært. Andre produkter er etterspurt hele året, som glasskolber til kaffetraktere, sier Henrik Alfredsson.

– Reservedelsvirksomheten er fortsatt en relativt liten del av vår totale omsetning, men vi kunne tidligere i år fortelle at dette vokser raskt og vi er glade for å nå kunne rulle ut reservedeler til alle Clas Ohlson-butikker, sier Henrik Alfredsson.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt