- NHO er en viktig sparringspartner for deg som leder

Publisert

Daglig leder i Electrolux Professionals Norge, Jinsoo Kang er tydelig på at medlemskapet i NHO Service og Handel er viktig for ham og bedriften.

Daglig leder i Electrolux Professionals Norge, Jinsoo Kang er tydelig på at medlemskapet i NHO Service og Handel har stor betydning for ham og bedriften. Her står han (f.v.) sammen med fagsjef storkjøkkenleverandørene, Joe Harald Strand. Foto: Electrolux Professionals Norge

For 1,5 år siden ble Electrolux Professionals Norge medlem i NHO Service og Handel. Det er daglig leder Jinsoo Kang, svært glad for i dag.

Foto: Electrolux Professionals Norge

-  Her i Norge har vi 19 som hver dag gjør en fantastisk innsats. For at de skal ha det bra på jobb, er det viktig for oss å ha inngående kunnskap om alle lover og regler tilknyttet HMS og arbeidsrett. Da er NHO er verdifull sparringspartner, sier Kang.

Electrolux Professionals tilhører Storkjøkkenleverandørene, som er en del av bransjeforeningen Handel i NHO Service og Handel. Dette mener Kang gir verdifulle nettverksmuligheter – på flere måter.

- Å være del av Storkjøkkenleverandørene gir oss kontakt med bedrifter som ligner på oss, og som har samme type utfordringer som vi har. Samtidig er bransjeforeningen Handel og NHO-fellesskapet som helhet, svært nyttig. Nettverksbygging på tvers av bransjer er viktig og inspirerende.

Hjelper deg å være forberedt

I en omskiftelig verden preget av klimaendringer, uro og digitalisering, er også lover og regler i konstant endring. For bedriftsledere, og kanskje særlig innen handel som er en svært arbeidsintensiv bransje, kan det være krevende å være forberedt og i forkant.

Det er likevel ikke bare i møte med endringer, at NHO Service og Handel er god å ha i ryggen: også i den daglige driften kommer medlemskapet godt med og kan bidra til effektivisering. Dette er den digitale NHO-plattformen Arbinn, et eksempel på, mener Kang.

-  Her finner du mange aktuelle maler og temaer som er nyttige, og plattformen er enkel å navigere i, slik at jeg finner det jeg leter etter. For eksempel trengte jeg nylig hjelp under en nyansettelse. Da brukte jeg Arbinn fra rekruttering til ansettelse, og fant steg til steg "oppskrift".

Videre løfter han frem advokatbistand som et stort pluss, dersom det skulle være tvil rundt eksempelvis en klagesak eller lignende. Oppsummert kan du beskrive NHO Service og Handel som en ressursbank innen lovverk, personalhåndbok, maler og HMS-nettverk, samt mye mer.

Ambisjoner og mål for bransjen

Som leder i Electrolux Professionals i Norge, er Kang opptatt av hva bransjen kan få til i fellesskap. Her mener han NHO Service og Handel kan spille en viktig rolle.

- Det er avgjørende at vi sammen gjennomfører nødvendige tiltak for å minimere fotavtrykket fra dagens forretningsmodeller når det gjelder utslipp og forurensning. Klima og miljø må tas på alvor, og jeg er overbevist om at NHO kan støtte medlemsbedriftene i å bringe disse viktige spørsmålene til et politisk nivå.

Han legger til:

- Sammen blir vi sterke, og i NHO har du ikke bare bransjeforeningen din og landsforeningen, å spille på. Du får et helt maskineri med på kjøpet.

Mann
  • Joe Harald Strand
  • Fagsjef storkjøkkenleverandørene

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?