Inngår samarbeid med fagmessen Østlandske Storhusholdning

Publisert

Direktør for bransjeforeningen Handel i NHO Service og Handel, Linda Vist, fagsjef for Storkjøkkenleverandørene, Joe Harald Strand og daglig leder for Utstillingsplassen Messer, som driver Østlandske Storhusholdning, Konrad Sel. Foto: NHO SH

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått på plass en samarbeidsavtale med Storkjøkkenleverandørene, som er en del av NHO Service og Handel, sier daglig leder for Utstillingsplassen Messer AS, Konrad Sel.

– For oss i Storkjøkkenleverandørene er det en av de helt avgjørende faktorer at vi evner å ha møteplasser for bransjen, der bransjen selv er en aktiv medvirker og pådriver, og at det opparbeides et eierskap til konseptet, sier fagsjef for Storkjøkkenleverandørene og tidligere daglig leder i BFSN, Joe Harald Strand.

Storkjøkkenleverandørene er en videreføring av BFSN (Bransjeforening for storkjøkkenleverandører i Norge), og har vært en viktig pådriver og aktør for storkjøkkenmessene her i landet,  siden stiftelsen av foreningen i 1977. Storkjøkkenleverandørene er nå en del av NHO Service og Handel.

Mer om saken

Mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt