Satser på NHO SH

Publisert

Joe Harald Strand.

Slik blir BFSN sin overgang til å bli Storkjøkkenleverandørene i NHO Service og Handel.

Medlemmene i BFSN har gjennom to årsmøtevedtak, valgt NHO Service og Handel som den foretrukne partner for bransjen inn i fremtiden.

Storkjøkkenleverandørene vil i NHO Service og Handel ivareta foreningens mulighet til å bygge videre på historikk, erfaring, kompetanse og aktiviteter som er bygget opp gjennom 45 år. I NHO er det et bredt og godt utviklet medlemstilbud som svarer til mange av de behovene som medlemsbedriftene har. BFSN tar samtidig med seg sin kursportal, aktiviteter og sertifiseringsordning for servicebedrifter.

Kanskje det viktigste: De fleste av medlemsbedriftene i BFSN vil etter en overgang få en lavere årlig medlemsavgift og tilgang på et langt større medlemstilbud, sammenlignet med slik dette har vært frem til nå.

Praktisk om overgangen fra BFSN til  Storkjøkkenleverandørene:

For å sikre fremdrift i prosessen er BFSN sekretariatet samlokalisert med NHO Service og Handel fra januar 2023. Medlemsbedriftene inviteres til møter, digitale møter, telefonsamtaler og dialog om sine spørsmål og avklaringer i forhold til overgangen. Vi ønsker alle velkommen til en uforpliktende gjennomgang av hva vi kan tilby din medlemsbedrift i  Storkjøkkenleverandørene i NHO Service og Handel.

Vi er nå i gang med å kontakte mulige medlemmer til Storkjøkkenleverandørene, og du kan selvfølgelig også kontakte oss.

Kontakt: Joe Harald Strand
Fagsjef Storkjøkkenleverandørene
E-post joe.harald.strand@nhosh.no
Telefon 95 09 55 38

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt