Norsk Arbeidsmandsforbund

For Norsk Arbeidsmandsforbund er kompetanse og kompetanseheving for renholdere viktig. Derfor mener de at Kompetansestandarden er et godt skritt i riktig retning.

Som en viktig del av å sikre at Kompetansestandarden er relevant for renholderne, har Norsk Arbeidsmandsforbund deltatt i flere deler av prosjektet. De tillitsvalgte har bidratt med sin erfaring og kunnskap om bransjen,  og mener nå at Kompetansestandarden og dens innhold er relevant for alle renholdere som ønsker å vise hvilken kompetanse de har.


"For Norsk Arbeidsmandsforbund har utviklingen av Kompetansestandarden i samarbeid med NHO Service og Handel vært viktig. Som fagforening har kompetanse og kompetanseheving for renholdere lenge vært tema. Det har vært viktig for oss at våre medlemmer skal kunne få mulighet til å dokumentere sin kompetanse. 

Kompetansestandarden for renholdsbransjen er et godt skritt i riktig retning."
- Trine Wiig, Forbundssekretær, Norsk Arbeidsmandsforbund -

 

Norsk Arbeidsmandsforbund er en del av LO- familien. I dag er det ca 6200 renholdere organisert i Norsk Arbeidsmandsforbund, noe som bidrar til at de er en viktig samarbeidspartner i arbeidet med å utvikle bransjen.

 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt