Halvparten av renholdere er med

Mer enn halvparten av renholdere i medlemsbedriftene er i ferd med å ta i bruk Kompetansestandard Renhold.

Det er under fire måneder siden den nye kompetansestandarden ble lansert. Flere store konsern, mellomstore og små bedrifter har allerede tatt i bruk standarden. Det betyr at over halvparten av renholderne og driftslederne i disse bedriftene snart kan ta den i bruk.

Vil du også bli med, ta kontakt for et oppstartsmøte for å få vite mer om avtaler, priser og prosess.

****************************

BB ServiceSystem ble etablert i 1987 i Sogn og Fjordane og har i dag ca 100 ansatte. Bedriften har vært en selvsagt og viktig bidragsyter i utviklngen av Kompetansestandarden, og de tok den i bruk allerede før sommeren. Nå er de i full gang med å rulle ut den nye appen til renholderne og driftslederne deres.

Et viktig kompetanseverktøy
"Jeg brenner for fag og kvalitet og har derfor vært en pådriver for å få etablert Kompetansestandard Renhold. Det har vært både utfordrende og gøy å utvikle standarden sammen med bransjen, men vi mener det er blitt et godt og viktig kompetanseverktøy. Kompetansestandarden vil bidra til motivasjon, kunnskap og videre utvikling for hele bedriften vår."

Marianne Knapstad, daglig leder i BB ServiceSystem har mer enn 30 års erfaring fra ulike roller i bransjen.

****************************

ISS Facility Services ble etablert i 1901 i Danmark, men er siden blitt et globalt konsern. I Norge her bedriften mer enn 3000 renholdere over hele landet. ISS har sammen med flere andre bedrifter i bransjen, vært med i prosjektet som definerte, utviklet og lanserte Kompetansestandard Renhold.

Kompetansestandarden er et kjempeløft for faget og bransjen som helhet.
"ISS har sammen med mange andre dyktige fagfolk fra hele bransjen, fått vært med i utviklingen. Derfor vet vi at Kompetansestandarden er godt forankret og ikke minst gjort relevant for akkurat de behovene vi som bransje og våre kunder har. Kompetansestandarden vil derfor bli et viktig kompetanseverktøy også for oss i ISS. Vi gleder oss til å ta den i bruk."

Hege Aamotsmo, tidligere konserndirektør People & Culture, ISS Norge. Nå People & Culture Director, ISS Europa.

 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?