Feirer ny fase i Kompetansestandard med nye filmer

Publisert

Denne høsten gikk prosjekt Kompetansestandard Renhold over i ny fase. Nå gjelder det å ta verktøyet i bruk i bedriftene.

Bedriftene i Drift og Service i NHO SH har nå muligheter for å oppnå to dokumenterte nivåer av kompetanse for sine medarbeidere, og ekstern test som gir yrkeskompetansebevis.

Godt over halvparten av bransjen er allerede i gang og bruker verktøyet. Renholderne gjennomfører opplæring i en app på mobil, nettbrett eller PC. Dette er teoretisk og praktisk trening, kombinert med ulike spill som forsterker innlæringen.

Ny film

På lederkonferansen Bygg Ren Verdi, nylig, presenterte avtroppende prosjektleder Marianne Grimsøen en splitter ny film om kompetanse på maskinkjøring som er lagt inn i appen.

-Kompetansestandarden skal være et dynamisk verktøy og det er en glede å gå fra prosjekt til drift med en nyttig oppdatering, i den samme morsomme og pedagogiske innpakningen, sier fagsjef Ingeborg Malterud. Nå jobber vi videre med å gjøre verktøyet kjent hos innkjøpere av renholdstjenester og i offentlige anskaffelser.

Engelsk oversettelse

I løpet av første kvartal 2022 vil det legges inn full engelsk oversettelse av begge kompetansenivå. Dette for å møte bedriftenes behov for å rekruttere nye medarbeider fra en mangfoldig målgruppe og gjøre arbeidet enklere for konsern som leverer tjenester i et internasjonalt marked. Oversettelsen er finansiert av Renholdsfondet i NHO Service og Handel.

Mer om Kompetansestandard Renhold

Ingeborg Malterud

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt