Caroline fra ISS kåret til årets leder

Publisert

ISS regionsdirektør for renhold i Nord-Norge, Caroline Gjestemoen, er kåret til årets leder på Mot Nord Konferansen 2022. – Denne prisen betyr mye for meg, for bransjen og for stoltheten til renholdere, sier Gjestemoen.

Prisen ble nylig delt ut under Mot Nor-konferansen, en årlig konferanse som arrangeres i Bodø. Kriteriene for prisen «Årets leder» er en leder som har bidratt over forventninger i en vanskelig tid. Som ser sine ansatte og motiverer til å gi det lille ekstra.

I juryens begrunnelse står det: «Årets leder har et stort pågangsmot og ser alltid løsninger på utfordringer som dukker opp. Hun er raus og viser stor omsorg for sine ansatte. Årets leder er inkluderende, ser alle, utvikler sine ansatte og sørger for at folkene trives. Hun er alltid blid, har en imponerende arbeidskapasitet og oppleves som svært samlende! Årets leder jobber i en bransje som har stått i front under hele koronapandemien og har bidratt til å få folk til å forstå betydningen av godt og helsefremmende renhold – og den viktige jobben servicemedarbeidere gjør hver eneste dag.»

- Denne prisen betyr mye for meg, for bransjen og for stoltheten til renholdere. Det er menneskene som jobber i ISS som er vår viktigste ressurs, det er de som hver dag leverer fantastisk service til våre kunder. Derfor er det viktig for meg å se hver enkelt slik at de kan få den oppfølgingen de trenger og fortjener. Vi skal ha det gøy sammen på jobb og vi skal utvikle oss sammen. Dette er ikke en pris til meg, men en pris til oss, sier Gjestemoen.

- Caroline er en sann inspirasjon med sitt utrettelige gode humør, enorme arbeidskapasitet og en genuin omsorg for sine medarbeidere. Hun brenner for renholdsfaget og landsdelen, hun ser alle og bygger utrolig sterke team. Vi er stolte av å ha henne med på ISS-laget, sier konserndirektør for Cleaning 1 i ISS, Mette Nilsen.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt