Nytt veksthopp for Support Service Partner

Publisert

Ghazi Khder, Yebio Fecadu og Patrick Solrunarson ser frem til å samarbeide etter vårt medlem Support Service Partners oppkjøp av Renox Gruppen AS. Foto: Support Service Partner.

Gode kjerneverdier som legger til rette for både selskapsvekst og lykkelige ansatte, er viktig for gründerduoen Ghazi Khder og Patrick Solrunarson. I så måte er de spesielt fornøyde med å ha fått Renox Gruppen AS ombord.

At det rettes søkelys mot mennesker og trivsel, er viktig for eierne av vårt medlem Support Service Partner (SSP), Ghazi Khder og Patrick Solrunarson. At selskapene delte verdigrunnlag, spilte derfor en sentral rolle ved kjøpet av Clean Sør tidligere år. Det samme gjelder nå, ved oppkjøpet av Renox Gruppen AS.

– Vi er veldig glade for å få med oss gjengen fra Renox Gruppen inn i Support Service Partner. De bringer med seg høy kompetanse og erfaring, samt en markedsledende posisjon i området. I tillegg har vi svært sammenfallende ambisjoner knyttet til service og utvikling av medarbeidere. Nå skal vi sørge for en god integrering av selskapet, og vi gleder oss stort til å ønske 80 nye medarbeidere velkommen på laget vårt, uttaler Ghazi Khder til Renholdsnytt.

Gjennom oppkjøpet av Renox Gruppen AS, styrker Support Service Partner (SSP) sin tilstedeværelse og kundemasse ytterligere på Østlandet. Tidligere eier av Renox Gruppen, Yebio Fecadu, ser også positivt på sammenslåingen.

– Vi er glade for å bli en del av et offensivt SSP som kommer til å gi oss muligheter til å konkurrere om enda flere kunder. Ved å bli en del av SSP får vi muligheten til å tilby enda flere tjenester til både eksisterende og nye kunder, blant annet kantinetjenester og liknende.

Slippe til offensive eiere

Fecadu startet Renox Gruppen AS, tidligere Ringerike Renhold AS, tilbake i 2003. Selskapet har 300 ansatte og leverer renholdstjenester og kantinedrift til bedriftsmarkedet på hele Østlandet.

Yebio Fecadu mener at det nå var riktig å la nye, offensive eiere slippe til for å videreutvikle Renox Gruppen.

Gründerne Ghazi Khder og Patrick Solrunarson droppet ut av videregående som 17-åringer for å starte Support Service Partner, og gjorde seg tidlig bemerket i renholdsbransjen. I fjor ble de kåret som årets Service- og Handelsbedrift av NHO Service og Handel, og de vant også prisen Entrepreneur of the year Young. De fikk statsminister Erna Solberg på besøk i 2020 og har vært gasellebedrift i DN to år på rad. Nylig fikk de også prisen «Årets Arbeidsgiver 2022».

Ikke merkbare endringer

Det vil ikke være umiddelbare, merkbare endringer for kunder eller ansatte i Renox Gruppen AS, og samtlige vil bli godt ivaretatt. Per nå vil selskapet og merkenavnene Ringerike Renhold, Hadeland Renhold og Renox Prosjektrenhold videreføres.

Tidligere eier Yebio Fecadu og daglig leder Kjetil Skogheim, er med videre under SSPs eierskap i tillegg til driftspersonellet.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?