-Denne prisen betyr mykje for oss alle i BB ServiceSystem

Publisert

Fire som tok i mot prisen

Leder Marianne Knapstad og ansatte i BB ServiceSystem tok i mot prisen under Handlekraft 2023. Foto: Haakon Eltvik

- Denne prisen betyr mykje for oss alle i BB ServiceSystem, sa leder Marianne Knapstad etter å ha motatt prisen som Årets Service og Handelsbedrift 2023. Prisen er delt ut av NHO Service og Handel.

BB Service System er en familiedrevet bedrift som tilbyr tjenester innenfor renhold, vaktmestertjenester og kantine i Florø, Førde og Ålesund.

- Denne prisen betyr mykje for oss alle i BB ServiceSystem. Det å bli kåret til årets service og handelsbedrift i 2023 er en fantastisk anerkjennelse av det harde arbeidet, den høye kvaliteten og den innovative ånden som preger vår bedrift, sier Marianne U. Knapstad som leder bedriften.

En stor ære

- Det er en stor ære og vi vil takke juryen som har sett og valgt ut vår bedrift blant så mange dyktige og verdige kandidater, sier Knapstad.
- Mest av alt vil eg takke alle våre fantastiske ansatte, som er hjerte og sjelen i vår bedrift. Uten deres engasjement, kompetanse, kreativitet, mangfold og serviceinnstilling ville vi ikke vært der vi er i dag. Våre  ansatte er bedriftenes viktigste ressurs, og eg er utrolig stolt av å være deres leder.
- Eg vil også takke alle våre lojale kunder, som har støttet oss gjennom tykt og tynt, og som har valgt oss som sin foretrukne leverende av renholdstjenester. Vi setter stor pris på deres tillit og tilbakemelding og vi streber alltid etter å møte deres behov og forventninger, sier Knapstad.

Kompetansestandard

Prisen ble utdelt under NHO Service og Handels årlige årskonferanse, Handlekraft 2023. Administrerende direktør i NHO Service og Handel, Anne-Cecilie Kaltenborn, er stolt over bedriftens lokale samfunnsengasjement og deres viktige bidrag til renholdsbransjens kompetansestandard.

-BB Service Systems har vært en viktig pådriver for kompetansestandarden for hele bransjen. Dette vil sikre kvaliteten på renhold generelt, til beste for både arbeidsmiljø og folkehelsa, sa Kaltenborn.

Nøkkelrolle i lokalsamfunnet

Juryen begrunnet utmerkelsen med BB Service Systems bemerkelsesverdige innsats som arbeidsgiver og deres betydelige samfunnsengasjement. Bedriften har spilt en nøkkelrolle i lokalsamfunnene gjennom sitt arbeid og levering av tjenester. De har vist at selv en mellomstor bedrift innenfor renhold og eiendomsdrift kan konkurrere med de landsdekkende aktørene, samtidig som de opprettholder og skaper arbeidsplasser.

I tillegg til sitt daglige arbeid har BB Service System aktivt deltatt i "Prosjekt Ren Tilstedeværelse," et partssamarbeid mellom NHO og LO for å få mer renhold på dagtid. Juryen mener BB Service System har spilt en viktig rolle i å utvikle bransjen, både gjennom kompetansestandarden og partssamarbeidet for renhold på dagtid.

Mer om prisen her

Fire som tok i mot prisen

Glade prisvinnere. Foto: Haakon Eltvik

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt