EVAT vant FM-avtale med Multiconsult

Publisert

Partner & Salgs- og markedsdirektør Stian Løken Blom i EVAT.

Vårt medlem EVAT har inngått avtale med Multiconsult om leveranse av FM-tjenester.

-Vi er glade for å ha inngått denne avtalen med EVAT. Deres konsept vil skape liv i første etasjen gjennom hele dagen. Det har vært viktig for oss å finne en samarbeidspartner som kunne levere noe annet en tradisjonell FM leveranse, sier Kenneth Westby Head of Property Management, Facility Managenent & Procurement.
-Vi er overbevist om at deres erfaring og ekspertise innen servicetjenester vil gi oss gode servicetjenester som vil bidra til å skape et positivt og engasjerende arbeidsmiljø for selskapets medarbeidere. EVAT fremsto som en sulten og innovativ aktør i konkurransen mot andre dyktige aktører, sier Kenneth Westby.

Utvikler onsepter som aktiviserer bygg

Multiconsult er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt og FM-selskapet EVAT har gleden av å kunngjøre at de har inngått en avtale for leveranse av personalrestaurant, renhold og eventkoordinator tjenester i Østfold.

EVAT skal planlegge og koordinere arrangementer og aktiviteter som vil bidra til å skape et positivt og engasjerende arbeidsmiljø. EVAT vil også bistå med kommersiell utleie av lokalene samt låne ut lokalene til veldedige arrangementer. I tillegg vil EVAT levere kantine- og renholdstjenester, og sørge for at lokalene alltid er rene, ryddige og at de ansatte får servert sunn og næringsrik mat.

Partner & Salgs- og markedsdirektør Stian Løken Blom i EVAT uttrykker sin glede og takknemlighet overfor Multiconsult for tilliten de har vist ved å velge EVAT som leverandør av FM-tjenester. "Det er fantastisk at en aktør som Multiconsult ønsker å samarbeide med EVAT! Det er meget motiverende å samarbeide med gårdeiere og leietakere som bruker FM-tjenester som et strategisk virkemiddel, slutter Løken Blom.

Avtalen mellom Multiconsult og EVAT tråde i kraft fra juni 2023

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?