EVAT vant FM-avtale med Multiconsult

Publisert

Partner & Salgs- og markedsdirektør Stian Løken Blom i EVAT.

Vårt medlem EVAT har inngått avtale med Multiconsult om leveranse av FM-tjenester.

-Vi er glade for å ha inngått denne avtalen med EVAT. Deres konsept vil skape liv i første etasjen gjennom hele dagen. Det har vært viktig for oss å finne en samarbeidspartner som kunne levere noe annet en tradisjonell FM leveranse, sier Kenneth Westby Head of Property Management, Facility Managenent & Procurement.
-Vi er overbevist om at deres erfaring og ekspertise innen servicetjenester vil gi oss gode servicetjenester som vil bidra til å skape et positivt og engasjerende arbeidsmiljø for selskapets medarbeidere. EVAT fremsto som en sulten og innovativ aktør i konkurransen mot andre dyktige aktører, sier Kenneth Westby.

Utvikler onsepter som aktiviserer bygg

Multiconsult er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt og FM-selskapet EVAT har gleden av å kunngjøre at de har inngått en avtale for leveranse av personalrestaurant, renhold og eventkoordinator tjenester i Østfold.

EVAT skal planlegge og koordinere arrangementer og aktiviteter som vil bidra til å skape et positivt og engasjerende arbeidsmiljø. EVAT vil også bistå med kommersiell utleie av lokalene samt låne ut lokalene til veldedige arrangementer. I tillegg vil EVAT levere kantine- og renholdstjenester, og sørge for at lokalene alltid er rene, ryddige og at de ansatte får servert sunn og næringsrik mat.

Partner & Salgs- og markedsdirektør Stian Løken Blom i EVAT uttrykker sin glede og takknemlighet overfor Multiconsult for tilliten de har vist ved å velge EVAT som leverandør av FM-tjenester. "Det er fantastisk at en aktør som Multiconsult ønsker å samarbeide med EVAT! Det er meget motiverende å samarbeide med gårdeiere og leietakere som bruker FM-tjenester som et strategisk virkemiddel, slutter Løken Blom.

Avtalen mellom Multiconsult og EVAT tråde i kraft fra juni 2023

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt