Kompetansestandard Renhold skal ut til hele Norge

Fra venstre Kristine Edner Wæhler og Tonje Eidevik fra Motimate som tar seg av standen. Foto: Baard Fiksdal

Kompetansestandard Renhold er ikke lenge bare for våre medlemsbedrifter, men skal nå tilbys offentlig sektor og andre i bransjen. Denne uken har satsingen egen stand på messen under ”Bygg Ren Verdi” på Kielfergen.

Om Kompetansestandard Renhold

  • Du gjennomfører opplæring som renholder ved hjelp av en app på mobil, nettbrett eller PC. Dette er teoretisk og praktisk trening, kombinert med spill som forsterker læring.
  • Når du har avsluttet begge nivå i appen kan du gå videre til den eksterne testen hos Norsk Test, som viser at du har forstått samlet innhold. Du får da tilgang til å skrive ut et diplom. Du blir stående i NHO Service og Handels register over kandidater med Yrkeskompetansebevis og bedriften kan telle opp antall og bruke dette i kompetanseplaner og anbudsarbeid.

Mer her

- Å dele satsingen "Kompetansestandard Renhold" på bred basis er bra for landets kompetansenivå, sier Ingeborg Malterud fagsjef Drift og Service i NHO Service og Handel.

For noen år siden finansierte, utviklet og finpusset bransjen Kompetansestandard Renhold. Dette er to inspirerende, visuelt fengende stier frem mot grunnkompetanse renhold og yrkeskompetanse renhold. Standarden er i bruk i store deler av renholdsbransjen og inspirerer til løft og bidrar på veien mot fagbrev.

Nå bygger bransjen i NHOs omdømme, kred og felles fagkunnskap ved å dele satsingen med flere.

-Kompetansestandarden slippes løs for offentlige virksomheter og andre private bedrifter på renholdsområdet. Kommuner, statlige foretak, hjemmerenholdsbedrifter med mer kan kjøpe seg inn i standarden og tilby opplæringen til sine medarbeidere. Sammen med appleverandør Kahoot/Motimate tilbys dette til alle, forteller Malterud. Ønsker du et tilbud på Kompetansestandard Renhold kontakt vår Key Account Manager Tonje Eidvik i Kahoot

Ønsker du mer informasjon om kompetansebygging i servicebransjen kontakt Ingeborg Malterud.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt