Norske Låsesmeder går inn i NHO Service og Handel

Publisert

Låsesmeder

Foreningen består av nær 100 bedrifter og over 200 personlige medlemmer.

Foreningen Norske Låsesmeder (NL) blir nå en del av Sikkerhet og Beredskap i NHO Service og Handel.

Norske Låsesmeder (NL) ble etablert i 1977, har nær 100 medlemsbedrifter og over 200 personlige medlemmer og over hele landet. De siste årene har det vært mange oppkjøp i bransjen og det har blitt flere låsesmedkjeder. Bedriftene tilbyr tjenester på områdene innbruddssikring, mekaniske og elektroniske låser og låssystemer, nøkler til hus og bil, dørlukkere, dørautomatikk og adgangskontroll. Mer om foreningen her.

Samarbeidet som nå formaliseres er et resultat av samtaler mellom partene gjennom det siste halve året.

– Vi har en rekke felles interesser. Begge parter vil dra nytte av hverandres kompetanse. Vi skal sammen søke å påvirke forholdene som regulerer sikkerhetsbransjen generelt, sier fagsjef Runar Karlsen i NHO Service og Handel. 

-Vil gagne sikkerhetsbransjen

– Vi er overbevist om at dette på sikt vil gagne sikkerhetsbransjen i Norge totalt. Det er naturlig å videreutvikle gode samarbeidsrutiner på flere områder, blant annet innen næringspolitikk, statistikk, kompetanseutvikling, myndighetskontakt og standardiseringsarbeid, sier Anne Line M. Sagbakken i Norske Låsesmeder til bladet Aktuell Sikkerhet.

Knut Kildahl er styreleder i Norske Låsesmeder.

Knut Kildahl vil representere Norske Låsesmeder i næringsutvalget for bransjen i NHO Service og Handel. Kildahl er styreleder i Norske Låsesmeder.

Låsesmedene blir i tiden som kommer mer og mer en sikkerhetsleverandør knyttet til elektroniske produkter der låssystemene integreres – og til tider blir en styrende del av et byggs sikkerhetsløsninger. Det er derfor naturlig at bransjene jobber mer samlet på en del områder som berører alle leverandører av ulike sikkerhetsløsninger. Det gjelder enten det er manuelle, fysiske eller elektroniske sikringstiltak.

– Ved å jobbe sammen får vi en tyngre stemme som formidler hele sikkerhetsbransjens syn. Fellesskapet er også viktig i arbeidet med å bygge tillit og skape relasjoner, sier Karlsen - som også viser til medlemsfordelene NHO Service og Handel har, som gunstig forsikring, innkjøpsordning og juridisk bistand.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!