NHO Service og Handel

Innhold

Bedre sikkerhetssamarbeid i Finnmark

Nyhet, Næringspolitikk, Sikkerhetsbransjen

Publisert

politi

Fra venstre Thomas Elverum i Nokas, Wiggo Opdahl (Securitas), Ellen Katrine Hætta (politimester), Werner Schjetne (Byggforvaltning Finnmark) og Olaf Andreassen (næringslivskontakt i Finnmark politidistrikt).(Foto: Øyvind Lorentzen/Finnmark politidistrikt)

Finnmark politidistrikt og sikkerhetsbransjen skrev sist uke under en avtale om et samarbeid som vil gi bedre utnyttelse av ressurser.

Samarbeidsavtalen er et resultat av et nasjonalt prosjekt i regi av NHO Service og Handel og Politidirektoratet. I avtalen er det listet opp en rekke alternativer for samhandling. Wiggo Opdahl  i Securitas sier det kan handle om alt fra akutte tilfeller til objektsikring.

- Dette samarbeidet betyr at politiet får frigjort flere ressurser til å utøve politiarbeid. Dette handler om å utnytte ressursene bedre sier han til Altaposten.

En del av avtalen handler også om felles øvelser og faste møtepunkter i løpet av året, forteller næringslivskontakt i Finnmark politidistrikt, Olaf Andreassen til avisen.

Mer i Altaposten (betalingsmur)
Se også:
Norge er først ute i Europa med å formalisere et tett samarbeid mellom politi og vektere.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!