Nokas og Coor inngår en av Norges største vakt- og sikringsavtaler

avtale

Daniel Grönberg i Coor (t.v.) og Frode Østdahl i Nokas gleder seg over avtalen (Foto: Nokas).

Nokas får vakt- og sikringsoppdraget på Equinors rundt 500 000 kvm kontor- og produksjonsanlegg i Norge.

Coor er leverandør av Facility Management tjenester til Equinor og har ansvar for drift- og servicetjenester, herunder sikringstjenester, på Equinors rundt 500 000 kvm kontor- og produksjonsanlegg i Norge. Coor har nå tildelt vakt- og sikringsoppdraget på de 17 lokasjonene til Nokas.

- Avtalen med Coor er viktig for oss og bygger opp under vår strategi om å være markedets ledende sikkerhetsleverandør innen olje- og gass segmentet og industrielle tjenester. Vi takker for tilliten som Coor nå viser oss og gleder oss til å ta fatt på oppdraget, som samlet sett betraktes som en av Norges største sikkerhetsleveranser, sier Frode Østdahl, direktør i Nokas.

Avtalen gjelder fra 1. juli 2019 og har en varighet på to år, med mulighet til forlengelse på to + ett år ved utgangen av denne perioden. Dagens oppdrag involverer rundt 200 medarbeidere med godkjent vekterutdannelse. Flere har i tillegg fagbrev i vekterfaget. Alle disse vil nå få tilbud om jobb i Nokas gjennom en planlagt virksomhetsoverdragelse. Nokas vil i tillegg sette inn eget nøkkelpersonell der det er formålstjenlig.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!