NHO Service og Handel

Innhold

Verisure samkjører tjenesteinnovasjon i 15 land

Nyhet, Sikkerhetsbransjen

Publisert

Verisure

Verisure har fått ny visuell profil

Vår medlemsbedrift Verisure lanserer nå en felles alarmplattform og fokus på innovasjon og teknologi i 15 land som de håper skal flytte grensene for sikring av boliger og bedrifter.

Verisure er i 15 land med 18.000 ansatte og tre millioner kunder i Europa og Sør-Amerika. I Norge har Verisure 30 års erfaring og nær 250.000 kunder. Nå samles Verisure virksomheten i én felles alarmplattform og skaper et nytt tettere samarbeid mellom landene. Verisure får også nytt visuelt uttrykk og logo.

–Vår målsetting er å bruke innsikt, erfaring og innovasjon på tvers av landene, slik at vi kan akselerere utviklingen av enda sikrere og smartere alarmsystemer for vanlige familier og bedrifter. Sammen skal vi flytte grensene for hva boligalarm og bedriftsalarm skal være, sier markedsdirektør Asbjørn K. Hansen i Verisure i en pressemelding.

Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!