NHO Service og Handel

Innhold

-Du blir veldig fokusert når alarmen går

Nyhet, Sikkerhetsbransjen

Publisert

vekter med blomster

Vekter og objektleder Anne-Brit Krogstad fra vår medlemsbedrift Nokas (Foto:Svein Helge Falstad/Trønderavisa)

Vekter og objektleder Anne-Brit Krogstad sprang motstrøms og gjorde akkurat det hun skulle da det brøt ut brann på Magneten kjøpesenter i Levanger.

Anne-Brit Krogstad fant brannstedet raskt og konstaterte at det var en liten brann, som hun resolutt klarte å slukke selv.

- Det var varmt og røykfullt i toalettrommet der det brant i papir i en søppelbøtte. Hadde Anne-Brit ankommet toalettrommet bare et par minutter senere, kunne skadene ha endt i millionbeløp. Nå ser det ut til at vi klarer å begrense skadeomfanget til noen titusen, sier senterleder Lars Heirsaunet til Trønderavisa.

- Du blir veldig fokusert når alarmen går. Det hele gikk fort. Jeg handlet nok nærmest automatisk slik vi har trent på, og snakket med brannvesenet på telefon, mens jeg gikk mot brannstedet, sier Anne-Brit Krogstad som jobber i vår medlemsbedrift Nokas.

Senteret hedret henne denne uken med blomster og stor takk for innsatsen.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!