Masteroppgave om bedre samspill mellom politi og vektere

Publisert

Andrine Lillegård og Synne Myhre skal skrive en masteroppgave ved Høyskolen Kristiania. Foto: privat

Andrine Lillegård og Synne Myhre skal skrive en masteroppgave ved Høyskolen Kristiania om hvordan man kan oppnå bedre samspill mellom politi og vektere ved alvorlige hendelser. Oppgaven blir til i samarbeid med NHO Service og Handel.

-Vi er startfasen av å skrive vår master i ledelse på Høyskolen Kristiania, forteller Andrine Lillegård  og Synne Myhre.

-Vi har gjennom samtaler med Arne Stadheim hos NHO Service og Handel og vår veileder på skolen fått et inntrykk av at samvirke mellom politiet og aktørene i beredsskapssektoren, private selskaper og idelle organisasjoner ikke er komplett. Vi ønsker spesielt å fokusere på forholdet mellom politiet og vekterbransjen og se om det er profesjonskonflikt. Det er ikke noe tilstrekkelig oppslagsverk for hvordan partene skal samarbeide. Dette kan resultere i konsekvenser hvis det oppstår nye alvorlige hendelser som for eksempel terror, forteller de to.

-Vår intensjon med oppgaven er å se på hvordan samspillet kan utvikles og forbedres for å takle fremtidige alvorlige hendelser, ut fra et ledelsesperspektiv.

Studentene tar i mot innspill til oppgaven. De har epost Synne.myhre@hotmail.com og Andrine Lillegård  andrine.lillegard@icloud.com

Se også "Hvem utgjør de reelle samvirkeressursene for nødetatene i en krise",  masteroppgave skrevet av Erik Schjenken. Mer her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt