Juridisk bistand fra Kluge Advokatfirma

Publisert

Kluges logo

Det hender at våre medlemsbedrifter har behov for bistand på andre rettsområder enn arbeidsrett. NHO Service og Handels hadde gode erfaringer med samarbeidet som ble inngått med advokatfirmaet Kluge under pandemien. Nå har vi inngått en ny rammeavtale med advokatfirmaet CMS Kluge AS som fortsatt sikrer medlemsbedriftene juridisk bistand til gunstige betingelser.

Medlemmer i NHO Service og Handel får 20- 30 % rabatt på enhver tid gjeldende timepriser og tilgang til dedikerte advokater. Som en del av avtalen gis en gratis konsultasjon på 30 minutter, dersom det ikke blir bestilt et oppdrag i ettertid.

CMS Kluge er et fullservice advokatfirma med spesialisert tjenester og høy kompetanse. Firmaet har i dag over 170 advokater og advokatfullmektiger. CMS Kluge har kontorer i Oslo, Bergen og Stavanger, og kan gi derfor gi lokal rådgivning og tett oppfølgning ut fra de ulike lokasjonene. Firmaet er videre en del av CMS som har kontorer i 43 land, og som med 5 000 advokater kombinerer lokal bransjeforståelse med et globalt perspektiv.

Ta kontakt med advokat: CMS | Hvem er vi?

• Anders Stenbreden (arbeidsrett) tel: 988 43 209
• Naja Dannow (fast eiendom) tel: 938 15 380
• Stian Oddbjørnsen (anskaffelser) tel: 957 89 414

Kvinne

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt