NHO Service og Handel

Innhold

-Veldig gøy å bli nominert

Nyhet

Publisert

Agderposten

Faksimile

Agderposten bruker to sider på vår medlemsbedrift Lucky frisør for nominasjonen som Årets Service og Handelsbedrift.

De siste tre årene har vi kåret «Årets Service og Handelsbedrift» blant våre medlemsbedrifter. Av de totalt 14 nominerte til årets pris er frisørkjeden «Lucky frisør». Frisørkjeden berømmes av NHO SH for sin innsats for lærlinger og yrkesfag. 

– Dette synes vi er veldig gøy. Vi har mange flinke faglig ledere og lærlinger, det er kjekt at vi nå får anerkjennelse for det vi jobber så hardt for hver eneste dag, sier daglig leder for Lucky-kjeden, Tara Lyche (28) til Agderposten.

Prisen er et gavekort på 10.000 kroner og deles ut av NHO i tilknytning til generalforsamlingen, som i år er den 21. november på Clarion Hotel The Hub, i Oslo. Lucky Frisør er nominert med flere store navn som Rema 1000, Humana og Securitas.

– Det er veldig gøy at lille Lucky frisør kan være med og hevde seg blant de store. Og ikke minst er det gøy å vise at vi er flinke her på Sørlandet også, man må ikke bo i større byer for å få det til, sier Tara til avisen.

Kriterier for prisen

«Årets Service- og handelsbedrift deles ut til en medlemsbedrift som har utmerket seg siden forrige generalforsamling ved særlig god kvalitet i sine leveranser, ved innovativt arbeid, ved å være en god arbeidsgiver eller ved sin samfunnsnyttige innsats».

Se de nominerte her

Lucky Frisør vant prisen som årets bedrift

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!