Support Service Partner er kåret til årets Service og handelsbedrift 2021

Nyhet, Drift og Service, Renhold

Publisert

Patrick Solrunarson og Ghazi Khder er gründerne av Support Service Partner som er årets service og handelsbedrift 2021.

Handlekraft 2021: Support Service Partner ble kåret til årets Service og handelsbedrift under vår årskonferanse, torsdag.

Prisen deles ut en medlemsbedrift i NHO Service og Handel som har utmerket seg siden forrige generalforsamling ved å være en god arbeidsgiver, vise særlig god kvalitet i sine leveranser, være innovativt og ved sin samfunnsnyttige innsats.

Juryens begrunnelse:

Support Service Partner AS vinner prisen som årets service- og handelsbedrift 2021. Gjennom det interne kurstilbudet deres, "Support Akademiet", bygger de norskkunnskaper, kompetanse og motivasjon hos sine ansatte, bidrar til mangfold og inkludering, samtidig som bedriften har god vekst.

Juryen har bestått av Kristin Alsos, forskningssjef FAFO, representant fra arbeidstakersiden, Peter Markovski, kommunikasjonsdirektør, NHO og Per Christian Johansen, representant fra styret i NHO SH.

Premien er et gavekort på kr. 10.000,- samt et diplom. Premien ble delt ut under festmiddagen etter NHO Service og Handels årskonferanse den 4. november.

Bakgrunn

Support Service Partner ble etablert av Patrick Solrunarson og Ghazi Khder, som bare var 18 år da de startet opp i 2013. Det eneste de hadde var en bøtte, en mopp og en stor visjon. De hadde en drøm om å øke trivsel på norske arbeidsplasser og på den måten gjøre Norge til et bedre sted. Den drømmen kjemper de fortsatt for, men i dag består bedriften deres av mye mer enn bare en mopp. Support Service Partner tror på at de som har det bra på jobb, har et bedre liv. Alt de gjør, gjør de med et smil og fokus på kvalitet, stabilitet og personlig service. At de driver med renhold, kantine og matter er bare en tilfeldighet, men bedriften er stolte av å være en av Østlandets raskest voksende bedrifter i bransjen, med over 400 bedriftskunder som daglig nyter godt av deres tjenester. Support Service Partner AS er i bransjeforeningen Drift og Service, starter i Vestfold og Telemark og er nå over store deler Østlandet. Mer om bedriften

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt