NHO Service og Handel

Innhold

Kaltenborn inn på makt-lista

Nyhet

Publisert

Kaltenborn

Anne-Cecilie Kaltenborn er leder av NHO Service og Handel

Jobben som adm. dir. i NHO Service og Handel gjør Anne-Cecilie Kaltenborn til den 13. mektigste kvinnen i norsk organisasjonsliv, ifølge bladet Kapital.

"Samtidig som gamle kjente ryker ut, kommer det noen nye spennende navn inn. Årets nykommer på organisasjonslisten er administrerende direktør i NHO Service og Handel, Anne-Cecilie Kaltenborn. Hun var blant annet generalsekretær i Leger uten grenser i tre år, hvor hun ledet det norske kontoret med rundt 150 ansatte, i tillegg til 100 personer i felt, før Kaltenborn tok over førersetet i NHO Service i 2016", heter det i Kapital-juryens begrunnelse.

Kapital kårer hvert år de mektigste kvinner innenfor næringsliv og organisasjonsliv, og dette er altså første gang Kaltenborn er med på listen.

Organisasjonsliv-listen toppes av Peggy A. Hessen Følsvik 1. nestleder i LO, og varamedlem til styret i Sparebank 1 Gruppen. På andreplass kommer Linda Bernander Silseth, styreleder i Norsk Tipping og Nasjonalmuseet for kunst, og med styreverv i bl.a. Avinor. Mette Nord, Forbundsleder i Fagforbundet og styreleder i LO kommune, kommer på tredjeplass. 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!