NHO Service og Handel henter medarbeidere fra Virke og AOF

Nyhet

Publisert

blomster

NHO Service og Handel vokser, og vi styrker laget med to nøkkelmedarbeidere. Hanne-Sofie Myrlie er ansatt i nyopprettet stilling som HMS- og kompetanseansvarlig. Knut Erik Rekdal er ansatt som ny Analyse-ansvarlig.

-Dette er to svært viktige ansettelser for oss i NHO Service og Handel, og vi gleder oss stort over å ha rekruttert inn to eksperter på hvert sitt felt fra absolutt øverste hylle. På vegne av våre medlemsbedrifter er jeg utrolig fornøyd med at vi får inn disse to som er så skarpe på områder som er viktige for oss – nemlig HMS og kompetanse, og analyser, sier adm. direktør Anne-Cecilie Kaltenborn i NHO Service og Handel. 

#205

Hanne-Sofie Myrlie

Hanne-Sofie er 44 år og kommer fra stillingen som fagansvarlig arbeidsmiljøstudier i Studieforbundet AOF Norge. I snart 6 år har hun undervist hovedverneombud i LO-systemet i arbeidsmiljøarbeid. Hun har blant annet hatt ansvar for Arbeidsmiljøskolen trinn 1 og trinn 2, samt universitetsstudiene Arbeidsmiljø i endring og Miljøarbeid i bedrift og samfunn. Hun har tidligere arbeidet med HMS i Helse Møre og Romsdal, og har utdannelse i organisasjonspsykologi, kommunikasjon og ledelse. 

-Det er med stor entusiasme og glede jeg takka ja til denne jobben, sier Hanne-Sofie Myrlie. 

Hun brenner for at de gode HMS-verktøyene som vil skape struktur og systematikk i arbeidsmiljøene, skal nå ut til så mange som mulig. 

- Det første jeg må gjøre er å bli kjent med de ulike yrkesgruppene jeg skal møte og støtte. Jeg ser virkelig fram til oppgavene som venter. 

Hanne-Sofie begynner hos oss 1. oktober. 

#205

Knut Erik Rekdal

Fra Virke til NHO SH

Knut Erik er også 44 år gammel, og utdannet siviløkonom. Han har også studier i jus og historie. Rekdal har jobbet 14 år med strategi og analyse i logistikkbransjen i Posten/Bring, etterfulgt av 5 år i Virke. I Virke var hovedoppgavene å analysere handel, servicehandel og treningssenterbransjen. I tillegg var Knut Erik ansvarlig for å utvikle og drifte Virkes retail-database. 

- Jeg opplever at NHO Service og Handel er i ferd med å videreutvikle analyseområdet og ønsker å bidra i dette arbeidet. NHO er et bra sted for å utvikle og bygge min egen kompetanse på hvordan man kan bruke nye datakilder og presentere analyser på en effektiv måte. På analyseområdet har NHO mye kompetanse som man kan ta del av. Det blir spennende å ta del i en organisasjon som har ambisjoner om å vokse og lage et enda bedre tilbud for sine medlemmer, sier Knut Erik Rekdal. 

Knut Erik begynner i stillingen etter nærmere avtale. 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt