Ny arbeidslivsdirektør i NHO Service og Handel

Nyhet

Publisert

hilde

Hilde Mjønes Nielsen er ny arbeidslivsdirektør i NHO Service og Handel.

Hilde Mjønes Nielsen (46) er ansatt som ny arbeidslivsdirektør i NHO Service og Handel. Organisasjonen er nå strukturert slik at tariff og forhandlinger er et ansvarsområde, mens arbeidsliv og arbeidsrett er et annet. Strukturen er også benyttet andre steder i NHO-fellesskapet.

-Dette er en god arbeidsdeling, blant annet for å kunne fokusere sterkere på trepartssamarbeidet, og også for å sikre at man kan betjene medlemmene både i fredstid og under arbeidskonflikter.

Hilde Mjønes Nielsen jobber i dag som advokat i NHO Service og Handel og rykker opp og blir leder for arbeidsliv fra og med 15. september. Hilde begynte som advokat i daværende NHO Service i januar 2016, og var før det dommerfullmektig ved Oslo tingrett.

Sigbjørn Mygland går over i stilling som direktør for området tariff og forhandlinger fra og med samme dato, og forblir forhandlingssjef i NHO Service og Handel.

- Vi tror at vi med denne omleggingen har fått en god struktur og økt kapasitet, slik at vi kan ivareta behovene både i egen organisasjon og fra medlemsbedrifter, sier Anne-Cecilie Kaltenborn adm. dir. i NHO Service og Handel.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt