Padman vant Hedersprisen 2018

Publisert

Kaltenborn og Padman

Padman mottok Hedersprisen 2018 av Anne-Cecilie Kaltenborn, adm. dir i NHO Service og Handel. (Foto: Baard Fiksdal).

Det var stående applaus da Padman i DFV Renhold i går kveld fikk Hedersprisen, mens Tor Brekke i Hero ble Årets Talsperson og Kolonial.no med Karl Munthe-Kaas som leder ble Årets Service og Handelsbedrift.

Prisene ble delt ut under festmiddagen etter generalforsamlingen i NHO Service og Handel.

Hedersprisen 2018  

Pudukun Kalayam Kulam Padmanabhan, Padman blant venner, fikk prisen for sitt store engasjement for renholdsbransjen, og for sin seriøsitet og kvalitet i bedriften DFV Renhold AS som i år fyller 100 år.  

#205

Tor Brekke.

Årets talsperson 2018

Tor Brekke fikk prisen med følgende begrunnelse: I en tid preget av nedbemanning og betydelig omstilling har Tor Brekke i Hero hatt solide opptredener i media og bidratt til et godt omdømme for asylmottak og integrering.

Årets Service og Handelsbedrift 2018

Kolonial.no med leder Karl Munthe-Kaas vinner prisen fordi bedriften har hatt en sterk utvikling i markedet og stadig oftere blir referert til som en "game-changer". Bedriften har også bidratt til å styrke bransjens omdømme.

#205

Karl Munthe-Kaas  og Anne-Cecilie Kaltenborn.

 

 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?