Padman vant Hedersprisen 2018

Publisert

Kaltenborn og Padman

Padman mottok Hedersprisen 2018 av Anne-Cecilie Kaltenborn, adm. dir i NHO Service og Handel. (Foto: Baard Fiksdal).

Det var stående applaus da Padman i DFV Renhold i går kveld fikk Hedersprisen, mens Tor Brekke i Hero ble Årets Talsperson og Kolonial.no med Karl Munthe-Kaas som leder ble Årets Service og Handelsbedrift.

Prisene ble delt ut under festmiddagen etter generalforsamlingen i NHO Service og Handel.

Hedersprisen 2018  

Pudukun Kalayam Kulam Padmanabhan, Padman blant venner, fikk prisen for sitt store engasjement for renholdsbransjen, og for sin seriøsitet og kvalitet i bedriften DFV Renhold AS som i år fyller 100 år.  

Tor Brekke.

Årets talsperson 2018

Tor Brekke fikk prisen med følgende begrunnelse: I en tid preget av nedbemanning og betydelig omstilling har Tor Brekke i Hero hatt solide opptredener i media og bidratt til et godt omdømme for asylmottak og integrering.

Årets Service og Handelsbedrift 2018

Kolonial.no med leder Karl Munthe-Kaas vinner prisen fordi bedriften har hatt en sterk utvikling i markedet og stadig oftere blir referert til som en "game-changer". Bedriften har også bidratt til å styrke bransjens omdømme.

Karl Munthe-Kaas  og Anne-Cecilie Kaltenborn.

 

 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!